e-B@nking

Internet Bankarstvo Eurobanke

Filijala u računaru

. . . .

Eurobanka, Vaš pravi izbor za internet bankarstvo.

. . . .

Ukoliko ste previše zauzeti, često ste na putu ili jednostavno ne stižete da odete do filijale, Internet bankarstvo Eurobanke je pravo rešenje za Vas. Sa željom da ponudimo uslugu koja štedi Vaše vreme i novac, stvorili smo brz, efikasan i krajnje jednostavan način za kontrolu Vaših finansija. Usluge internet bankarstva, po znatno nižim tarifama., možete koristiti iz udobnosti Vašeg stana, kancelarije ili sa bilo kog računara koji ima internet konekciju, 24 sata dnevno 365 dana u godini.


Fizička lica

Banka na dohvat ruke! Jednim klikom dobijate mogucnost upravljanja Vašim računima, prenosa sredstava, plaćanja mesečnih obaveza, obavljanja menjačkih poslova, bez odlaska u filijalu.

Pogledajte detalje

.

Pravna lica

Puštanje velikog broja naloga, preuzimanje izvoda, praćenje promena po računu ne mora biti noćna mora. Unapredite Vaše poslovanje savremenim paketom usluga Internet bankarstva. Eurobanke.

Pogledajte detalje

.

Tehnički uslovi

Pogledajte šta Vam je potrebno da biste koristili usluge Internet bankarstva. Jednostavna uputstva pomoći će Vam da podesite Vaš računar za rad.

Pogledajte detalje

.

Vreme prijema naloga

Internet bankarstvo je sastavni deo platnog prometa Banke. Informišite se o vremenu prijema naloga, kako biste bolje organizovali Vaše svakodnevne aktivnosti.

Pogledajte detalje

.

Zaštita od zloupotrebe

Dok ste na Internetu, izloženi ste mogućim zloupotrebama. Saznajte kako da se zaštitite i šta da preduzmete ukoliko su Vaši podaci kompromitovani.

Pogledajte detalje

.

Korisnička podrška

Možda već imamo odgovor na neko od Vaših pitanja. U suprotnom, slobodno nas kontaktirajte, biće nam zadovoljstvo da Vam odgovorimo!

Pogledajte detalje

.