MasterCard Debitna PayPass kartica

. . . .

Debitna MasterCard PayPass je prva i samim tim jedinstvena debitna kartica iz MasterCard brenda na srpskom tržištu.

. . . .
Osnovna prednost ove kartice je što Vam omogućava obavljanje sasvim beskontaktnih transakcija. Pomenuta beskontaktna transakcija se odvija jednostavnim i brzim prislanjanjem kartice blizu specijalnog POS terminala sa znakom Icon . To znači bez davanja kartice prodavcu i bez ukucavanja PIN-a.

Kartica je povezana sa Vašim tekućim računom. To znači da je iznos raspoloživih sredstava za potrošnju jednak stanju na Vašem tekućem računu uključujući i dozvoljeno prekoračenje.

Prednosti korišćenja MasterCard debit PayPass kartice su:

  • PayPass je nova tehnologija za beskontaktno plaćanje transakcija platnom karticom jednostavnim i brzim prislanjanjem kartice blizu specijalnog POS terminala sa znakom:

    Icon

    nakon dobijanja zvučnog signala, transakcija je obavljena!

  • Za iznos transakcije do 1.500 RSD, nije neophodno ukucavanje PIN-a;
  • Raspolaganje novcem u svakom trenutku, na svakom mestu, plaćanje u zemlji i inostranstvu (preko 22 miliona prodajnih mesta u preko 150 zemalja);
  • U svako doba podizanje novca na bankomatu (mogućnost podizanja gotovine/uz unos PIN-a, 24 sata dnevno);
  • Elegantno i bezbedno završavanje kupovine i poslova, uz smanjenje rizika od nošenja gotovine.

Način plaćanja

Korisnici MasterCard debit PayPass kartice mogu u zemlji i inostranstvu vršiti plaćanja roba i usluga odnosno podizanje gotovine do iznosa stanja na računu. Sve transakcije uključujući i one izvršene u inostranstvu na tekućem računu MasterCard debit PayPass kartice iskazane su u dinarskim iznosima preračunatim po važećem kursu MasterCard-a na dan zaduženja u stranoj valuti.

Uslov za dobijanje MasterCard debit PayPass kartice

JEDINI uslov za dobijanje međunarodno važeće MasterCard debit PayPass platne kartice Eurobanke je da ste punoletni i da posedujete ličnu kartu ako ste državljanin Srbije, odnosno imate stalno prebivalište na teritoriji Srbije ako ste strani državljanin. Možete imati otvoren tekući račun kod Eurobanke, a ukoliko nemate mi ćemo Vam otvoriti tekući račun po pozitivno rešenom Vašem Zahtevu za izdavanje MasterCard debit PayPass kartice.

Kako dobiti karticu?

Da biste postali korisnik MasterCard debit PayPass kartice Eurobanke, posetite najbližu ekspozituru Eurobanke gde možete podneti Zahtev za izdavanje MasterCard debit PayPass kartice.

Izdavanje i održavanje kartice je besplatno, a posebnu pogodnost predstavlja mogućnost upotrebe kartice u inostranstvu korišćenjem sredstava sa Vašeg tekućeg dinarskog računa.
 

Povezana dokumenta