Stanovništvo

. . . .

Dozvolite nam da Vam pomognemo u rešavanju finansijskih problema i potreba!

. . . .

Eurobanka nudi svojim klijentima, fizičkim licima, moderne i inovativne bankarske proizvode i usluge prilagođene njihovim potrebama i navikama. Prepustite se uslužnom servisu naših zaposlenih i uživajte u sigurnosti jedne od najvećih bankarskih grupacija u regionu Jugoistočne Evrope.

Izaberite neki od proizvoda iz naše palete:


Računi

Iskoristite privilegije otvorenog računa u Eurobanci! Nastojeci da zadovolji potrebe svih kategorija klijenata, Eurobanka je kreirala cetiri paketa tekucih racuna.

Pogledajte detalje

.

Štednja

Da li ste zainteresovani za atraktivnu kamatu na štednju uz sigurnost jedne od najvećih bankarskih grupacija iz regiona Jugoistočne Evrope - Eurobank Group?

Pogledajte tipove štednje

.

Krediti

Za trenutke koji se pamte potrebno je imati stabilnog partnera.

Pogledajte našu ponudu kredita

.

Stambeni krediti

Vreme je da kažete DA našem Stambenom kreditu, jednostavnoj I brzoj obradi Vašeg zahteva i Vašem budućem Savetniku za stambene kredite koji Vas čeka uz osmeh u svakoj ekspozituri Eurobanke.

Pogledajte detalje

.

Platne kartice

Umesto keša držite u Vašem novčaniku jednu od platnih kartica Eurobanke!

Pogledajte detalje

.

Osiguranje

Eurobank a.d. Beograd je ovlašćeni Zastupnik u poslovima osiguranja od 2009. godine. Na ovaj način banka je dodatno obogatila ponudu i kvalitet proizvoda, omogućivši svojim klijentima da brojne proizvode osiguranja kupe na šalterima banke.

Pogledajte detalje

.

Stara devizna štednja

Eurobanka kao pravni sledbenik Nacionalne štedionice servisera konverziju deviznih uloga u obaveznice Republike Srbije i isplatu dospelih tranši za štediše banaka koje su u postupku stečaja ili likvidacije.

Pogledajte detalje

.
. . . .

Uverite se i sami, svratite u najbližu filijalu naše Banke, ili nas kontaktirajte na retail@eurobank.rs

. . . .