Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

AXA putno osiguranje

Šta je putno osiguranje?

Tokom putovanja ili boravka u inostranstvu usled iznenadnih okolnosti često vam može biti neophodna zdravstvena, putna ili bilo koja druga vrsta pomoći. Eurobank u saradnji sa AXA Osiguranjem, nudi putno osiguranje, koje vam obezbeđuje podršku i pomoć u najhitnijim situacijama kada ste van zemlje.

Šta obuhvata putno osiguranje?

Putno osiguranje pruža širok spektar pokrića i obuhvata veliki broj raznovrsnih usluga. Polisu možete ga ugovoriti za sebe kada putujete sami, za članove svoje porodice ili ako putujete u grupi sa više ljudi. Osiguranje prilagođavate svojim potrebama, a teritorijalno pokriće može da obuhvati Evropu ili da se proširi na svet. Izborom AXA putnog osiguranja, obezbeđujete sveobuhvatnu zaštitu i mirno putovanje bez briga.


Izborom AXA putnog osiguranja, obezbeđujete sveobuhvatnu zaštitu i mirno putovanje bez briga. Osiguranje pruža sledeće vrste pokrića:

Šta da radite ako vam zatreba pomoć?

Ukoliko vam tokom putovanja ili boravka u inostranstvu zatreba lekarska pomoć, pravna ili putna asistencija, odmah pozovite AXA Assistance na broj telefona +381 11 381 81 56. Operateru koji će vam se obratiti na srskom jeziku, saopštite lične podatke (ime i prezime, broj polise i kontakt telefon) i opišite nastalu situaciju. Nakon toga, operater će vam dati instrukcije i veoma je važno da postupite u skladu sa njima. U slučaju da vas operater uputi u zdravstvenu ustanovu jer vam je potrebna lekarska pomoć, prilikom dolaska i pregleda omogućite lekaru uvid u vašu polisu putnog osiguranja.


Šta je AXA Assistance?

AXA Assistance je međunarodna kompanija, partner AXA Osiguranja u pružanju podrške osiguranicima. Bilo gde u svetu, u bilo koje vreme, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, AXA Assistance obezbeđuje brzu i efikasnu pomoć. Kroz dugogodišnje iskustvo kompanija je razvila efikasan sistem podrške koji joj omogućava da ponudi širok spektar usluga: od pronalaženja izgubljenog prtljaga, do brzih intervencija u kritičnim zdravstvenim situacijama.


Važna informacija

Polisa putnog osiguranja mora biti ugovorena pre početka putovanja.

Da bi polisa bila važeća, premija osiguranja mora biti uplaćena u celosti pre početka putovanja.

Kalkulator putnog osiguranja

Top