Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Humanitarna kartica "Veliko srce"

Eurobank kreditne kartice-Veliko srce
Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice, koju izdaje Eurobanka u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, pruža mogućnost klijentima Banke da podrže obnovu dečijih ustanova širom Srbije - bez ikakvih dodatnih troškova.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom "Veliko srce" (uključujući kupovinu i podizanje gotovine sa bankomata), Banka u Fondaciju izdvaja deo mesečnih troškova održavanja i deo provizije od izvršene transakcije. Iznos koji Eurobanka prikupi na ovaj način, redovno će se prebacivati na račun Fond-a Ana i Vlade Divac (HOD), a klijenti će se periodično obaveštavati o tome kako se ova sredstva koriste.

Klijenti Eurobanke koji se odluče za novu MasterCard karticu "Veliko srce" neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu.

Što veći broj klijenata koristi MasterCard kreditnu karticu "Veliko srce", biće obezbeđena veća podrška za lepše detinjstvo mališana u dečjim ustanovama širom Srbije.

Klijenti Eurobanke koji se odluče za novu MasterCard karticu "Veliko srce" neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu.

Što veći broj klijenata koristi MasterCard kreditnu karticu "Veliko srce", biće obezbeđena veća podrška za lepše detinjstvo mališana u državnim vrtićima širom Srbije.

Uživajte u pogodnostima koje poseduju naše kreditne kartice :

  • Mogućnost otplate transakcija na rate (do 12 rata, po želji klijenta) *.
  • Odloženo plaćanje do 50 dana.
  • Plaćanje bez odlaska u filijalu, preko našeg e-Babcxcbanking-a, m-babcxcbankinga ili trajnim nalogom
  • Dostavu mesečnog izveštaja na e-mail.
  • Minimalna mesečna uplata od svega 5% preostalog duga.
  • Mogućnost izbora termina za uplatu.
  • Svaki put kad uplatite mesečnu ratu, taj iznos Vam je ponovo na raspolaganju za nova podizanja gotovine i kupovinu.
* Kada se transakcija deli na rate, ceo iznos transakcije se rezerviše, odnosno zadužuje od odobrenog limita

MasterCard kursna lista za transakcije obavljene u inostranstvu/na internetu

Top