Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Ivan Vujačić izabran za člana Upravnog odbora AmCham-a

11 Februar 2011.

Profesor Ivan Vujačić, član Upravnog odbora Eurobank EFG, izabran je za člana Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji. Na desetoj godišnjoj Generalnoj skupštini AmCham-a, kompanije članice odlučile su je da će od sada dužnost drugog potpredsednika Komore obavljati Miloš Đurković (Hewlett Packard Serbia).

Ivan Vujačić izabran za člana Upravnog odbora AmCham-a
Beograd, 11. februar 2011 – Profesor Ivan Vujačić, član Upravnog odbora Eurobank EFG, izabran je za člana Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji. Na desetoj godišnjoj Generalnoj skupštini AmCham-a, kompanije članice odlučile su je da će od sada dužnost drugog potpredsednika Komore obavljati Miloš Đurković (Hewlett Packard Serbia). Za novog blagajnika izabran je Stiven Fiš (Stephen Fish - Ernst & Young Beograd), a među novim članovima Upravnog odbora su i Zoran Petrović (Raiffeisen banka), Jelena Kralj (Pedersen & Partners) i David Banjai (Ball Packaging Europe Belgrade Ltd).

Profesor Ivan Vujačić bio je ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama od 2002. do 2009. godine. Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je završio osnovne, magistarske i doktorske studije, radi kao profesor od 1989. godine.

Profesor Vujačić postao je član Upravnog odbora Eurobank EFG u novembru 2010. godine.

Povezana dokumenta

Top