Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Keš krediti Eurobank EFG sa fiksnom kamatnom stopom

21 Februar 2011.

„Bez iznenađenja“ u prve 3 godine otplate

Eurobank EFG obogatila je svoju ponudu kredita stanovništvu novim keš kreditima sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate kredita. Na ovaj način, Eurobank EFG nudi svojim klijentima stabilnost, zaštitu od fluktuacije kamatnih stopa, kao i mogućnost da na jednostavniji način planiraјu svoje mesečne finansije.

Keš krediti Eurobank EFG sa fiksnom kamatnom stopom
Za klijente koji primaju platu preko Eurobanke, u ponudi su keš krediti u evrima ili dinarima, pod izuzetno povoljnim uslovima. Kamatna stopa za kredite u evrima iznosi svega 12.9% (EKS od 18.35%), dok je za dinarske kredite 22.49% (EKS 27.95%). Keš krediti „Bez iznenađenja“ sa fiksnom kamatnom stopom mogu takođe biti iskorišćeni u svrhu konsolidacije postojećih obaveza po kreditima ili kreditnim karticama, uz mogućnost dobijanja dodatne gotovine u skladu sa potrebama klijenta.

„Najnovija ponuda keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate, koje smo nazvali „Bez iznenađenja“, osmišljena je tako da pomogne našim klijentima da bolje rasporede svoje ukupne obaveze. Takođe, ovaj kredit omogućava klijentima da konsoliduju svoje obaveze, a mogu zatražiti i dodatni gotovinski iznos u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima,“ izjavio je Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora za gotovinske i potrošačke kredite i kreditne kartice Eurobank EFG.

Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za kredite „Bez iznenađenja“ sa fiksnom kamatnom stopom takođe će biti u mogućnosti da iskoriste i druge prednosti koje nudi Eurobank EFG, kao što su brza i jednostavna procedura odobravanja kredita, kreditiranje na srednji i dug rok, kao i mogućnost plaćanja mesečnih rata posredstvom automatizovanog sistema za plaćanje (APS), bez čekanja u redovima.

Sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti u bilo kojoj od 117 filijala Eurobank EFG u Srbiji, ili besplatnim pozivom na broj servisnog centra EuroPHONE 0800 1111 44 / Opcija 1.

Eurobank EFG je članica Eurobank EFG Grupe, evropske bankarske organizacije čija ukupna aktiva iznosi 86,5 milijarde evra (za prvih devet meseci 2010. godine). Grupa zapošljava preko 22.500 ljudi i nudi svoje proizvode i usluge kroz mrežu od preko 1.600 filijala i prodajnih mesta, kao i alternativnih kanala distribucije u Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji, Turskoj, Poljskoj, Ukrajini, Velikoj Britaniji, Luksemburgu i na Kipru.
Članica je EFG Grupe, meĎunarodne bankarske grupacije prisutne u više od 40 zemalja.

Povezana dokumenta

Top