Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Slobodna štednja u Eurobank EFG

26 April 2011.

Beograd, 26. april 2011 – Eurobank EFG, banka prvog izbora za štednju građana tradicionalno nudi klijentima izuzetno atraktivnu kamatu na štednju po viđenju „Slobodnu štednja“ i to uz mesečni pripis kamate.

Slobodna štednja u Eurobank EFG
Glavna prednost Slobodne štednje je činjenica da klijenti imaju mogućnost da raspolažu svojim novcem u svakom trenutku. Drugim rečima, uplate i podizanja novca su moguća u bilo kom trenutku, bez ograničenja ili gubitka kamate. Pri tome, klijent dobija odličnu kamatu, koja se pripisuje njegovom računu na kraju svakog meseca i već od toga dana može raspolagati sredstvima.

- Eurobank EFG, kao zvanični agent Vlade Srbije, od 31. maja počinje sa servisiranjem isplate ovogodišnje rate obveznica stare devizne štednje. U želji da proceduru raspolaganja starom štednjom učini što jednostavnijom, Eurobanka vlasnicima stare devizne štednje pruža specijalnu pogodnost - da daju nalog za prenos dospele rate stare devizne na račun slobodne štednje i time uštede vreme i ostvare dodatni prihod - istakao je Goran Tomić, direktor Odeljenja za depozite građana Eurobank EFG.

Više informacija o slobodnoj štednji građani mogu da dobiju kod Savetnika za štednju putem e-maila savetnikzastednju@eurobankefg.rs, posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju, kao i besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 111144/Opcija 7. Savetnici za štednju, eksperti po pitanju depozita, pružiće klijentima detaljne informacije kako da upravljanju svojom štednjom, isplatama kamate, vrstama štednih proizvoda kao i o svim drugim nedoumicama koje mogu imati ukoliko se odluče za štednju u banci.

Povezana dokumenta

Top