Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Počinje isplata obveznica stare devizne štednje u Eurobank EFG

30 Maj 2011.

Eurobank EFG, kao zvanični agent Vlade Srbije, servisira isplatu ovogodišnje rate obveznica stare devizne štednje koja dospeva od 31. maja.

Eurobank EFG i ove godine je potpuno spremna za isplatu dospele rate obveznica stare devizne štednje, koja počinje 31.maja. Sredstva su obezbeđena iz Budžeta Republike Srbije, te će tako biti isplaćeni svi klijenti koji dostave validnu dokumentaciju. Klijenti će naplatiti svoje obveznice uz prezentovanje važeće lične isprave (lična karta, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica ili pasoš) i izvoda o stanju na računu u Centralnom registru, depou i kliringu za hartije od vrednosti (CRHoV).

Dodatni dokument biće neophodan samo klijentima čija dospela rata prelazi iznos od EUR 5.000, kao i klijentima koji nisu podizali svoje obveznice Republike Srbije u poslednje dve uzastopne godine.

Vlasnik obveznica pored identifikacionog dokumenta prilaže i neki od dodatnih dokumenata, a ovlašćeno lice uz identifikacioni dokument prilaže još i fotokopiju vlasnikovog identifikacionog dokumenta.

Dokumenti koji se u ovu svrhu mogu prihvatiti su: pasoš, vozačka dozvola, overena zdravstvena knjižica, poslednji ček od penzije, telefonski račun za prethodni mesec, račun za utrošenu električnu energiju ili račun komunalnih usluga za prethodni mesec.

Štednja po viđenju – Slobodna štednja je odličan izbor za klijente koji se opredele da nastave da štede. Pogodnost računa Slobodne štednje podrazumeva atraktivnu kamatnu stopu na sredstva koja su klijentima dostupna u svakom trenutku, uz maksimalnu sigurnost i bez dodatnih troškova. Klijenti koji ne poseduju račune Slobodne štednje imaju mogućnost da račune otvore nalicu mesta u preko 100 filijala Eurobank EFG širom Srbije.

Eurobank EFG omogućila je svim zainteresovanim građanima da i posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja od Savetnika za štednju i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje.

Povezana dokumenta

Top