Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Krediti bez troškova obrade

1 Avgust 2011.

Specijalna promotivna ponuda EUROBANK EFG

Beograd, 1. avgust 2011. godine – Eurobank EFG je svojim klijentima u letnjem periodu pripremila specijalnu promotivnu ponudu – mogućnost podizanja svih vrsta kredita iz ponude Banke bez troškova obrade. Ova pogodnost odnosi se na keš, potrošačke, refinansirajuće, auto, stambene, kao i kredite za mala preduzeća i preduzetnike, i važi od 1. avgusta do kraja septembra 2011. godine.

Krediti bez troškova obrade
Građani i preduzetnici koji se odluče da uzmu neki od kredita po veoma povoljnim uslovima biće oslobođeni plaćanja troškova obrade, koji su se do sada kretali do 2,5% od iznosa pozajmice.

- Eurobank EFG osmislila je poseban promotivni paket prilagođen potrebama svojih klijenata, bilo da se radi o fizičkim licima, malim preduzećima ili preduzetnicima, sa željom da tokom letnjih meseci omogućimo povoljnije uslove za uzimanje kredita. Verujemo da će rasterećenje od ovih troškova pomoći svima da ostvare svoje poslovne planove, prispele obaveze, otputuju na odmor ili čak reše svoje stambeno pitanje - istakao je Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobank EFG.

Svi zainteresovani građani najbolji savet za kredite mogu dobiti u bilo kojoj od preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, koji će ih voditi kroz ceo proces podizanja kredita i prikupljanja neophodne dokumentacije. Pored toga, klijenti dodatne informacije mogu dobiti besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.

***

Eurobank EFG je članica Eurobank EFG Grupe, evropske bankarske organizacije čija ukupna aktiva iznosi 87,2 milijarde evra (za 2010 godinu). Grupa zapošljava 23.000 ljudi i nudi svoje proizvode i usluge kroz mrežu od preko 1.600 filijala i prodajnih mesta, kao i alternativnih kanala distribucije u Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji, Turskoj, Poljskoj, Ukrajini, Velikoj Britaniji, Luksemburgu i na Kipru. Članica je EFG Grupe, međunarodne bankarske grupacije prisutne u više od 40 zemalja. Više informacija o Eurobank EFG može se naći na internet stranici www.eurobankefg.rs.


Za dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću, McCann Erickson Public Relations na telefon 011 20 29 600, Kontakt osobe: Jelena Anušić 062 82 68 527 i Jasmina Bogosavljević 063 384 263

Povezana dokumenta

Top