Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

UMESTO MNOGO RATA – JEDNA, DO 30% MANJA

1 Septembar 2011.

Novi refinansirajuci kredit Eurobank EFG

Beograd, 1. septembar 2011. godine – Eurobank EFG ponudila je svojim klijentima novi refinansirajući kredit, kojim je omogućeno objedinjavanje postojećih mesečnih obaveza, uz jednu mesečnu ratu nižu i do 30%. Građani mogu uzeti refinansirajući kredit po bilo kojoj vrsti kreditnih obaveza (krediti, kreditne kartice, dozvoljeni minus), u dinarima i evrima.

UMESTO MNOGO RATA – JEDNA, DO 30% MANJA
Eurobank EFG, obezbedila je i dodatnu pogodnost za sve koji se opredele za uzimanje ove vrste kredita, koji je u promotivnom periodu do 1. oktobra 2011. godine, dostupan bez troškova obrade.

Objedinjavanje svih mesečnih dugovanja u samo jednu ratu predstavlja veliku pogodnost za one građane koji žele da svoje mesečne obaveze plaćaju uz samo jednu posetu banci. Procedura pri podnošenju zahteva za refinansiranje kredita takođe je veoma jednostavna, te je tako od dokumentacije potrebna samo lična karta.

- Korisnici kredita, koji svoje rate plaćaju na vreme, zaslužuju da budu nagrađeni. Upravo iz tog razloga, Eurobank EFG ponudila je mogućnost plaćanja mesečnih rata uz samo jednu posetu Banci i uštedu do 30% svakog meseca pri plaćanju finansijskih obaveza. Ovaj refinansirajući kredit nudi takođe i mogućnost uzimanja dodatne gotovine u skladu sa klijentovim potrebama i mogućnostima - istakao je Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora keš kredita i kreditnih kartica Eurobank EFG.

Svi zainteresovani građani najbolji savet za kredite mogu dobiti u bilo kojoj od preko 100 filijala Eurobanke širom Srbije, koje će zainteresovanima obezbediti sve dodatne informacije koje su dostupne i besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.

***
Eurobank EFG je članica Eurobank EFG Grupe, evropske bankarske organizacije čija ukupna aktiva iznosi 87,2 milijarde evra (za 2010 godinu). Grupa zapošljava 23.000 ljudi i nudi svoje proizvode i usluge kroz mrežu od preko 1.600 filijala i prodajnih mesta, kao i alternativnih kanala distribucije u Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji, Turskoj, Poljskoj, Ukrajini, Velikoj Britaniji, Luksemburgu i na Kipru. Članica je EFG Grupe, međunarodne bankarske grupacije prisutne u više od 40 zemalja. Više informacija o Eurobank EFG može se naći na internet stranici www.eurobankefg.rs.

Za dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću, McCann Erickson Public Relations na telefon 011 20 29 600, Kontakt osobe: Ivana Pavlović 063 345 329 i Jasmina Bogosavljević 063 384 263

Povezana dokumenta

Top