Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Štednja pri ruci uz dostupnost do polovine oročenog iznosa

24 Oktobar 2011.

Specijalna ponuda Eurobanke u Mesecu štednje

Beograd, 24. oktobar 2011 – Eurobank EFG, poznata po odličnoj ponudi za štednju, svojim klijentima u Mesecu štednje omogućiće da polovina oročenih sredstava uvek bude na raspolaganju, bez gubitka kamate. Kao i prethodnih godina, Eurobank EFG u okviru ponude u Mesecu štednje, od 31. oktobra do kraja novembra, nudi atraktivne uslove za štednju u dinarima i evrima uz rokove oročenja na 3, 6 ili 12 meseci, sa posebnom ponudom za rokove oročenja na 10 ili 15 meseci.

Štednja pri ruci uz dostupnost do polovine oročenog iznosa

Eurobank EFG omogućava svojim klijentima da oroče novac, i da istovremeno ukoliko im je potrebno, mogu podići do 50 % oročenog iznosa bez gubitka ili smanjenja kamate. Pored toga, tokom čitavog perioda oročenja, klijent može podići sredstva jednokratno ili iz više puta, tako da zbir ne prelazi polovinu početnog uloga.

- Želeli smo da izadjemo u susret potrebama naših klijenata, tako što novac mogu da oroče po atraktivnoj kamatnoj stopi, a da istovremeno znaju da na svoj novac mogu uvek da računaju. Ovaj proizvod pruža mogućnost klijentima da podignu sredstva pre isteka ugovornog roka u ukupnom iznosu do 50%. Pored toga, klijenti će iznos moći da podignu u jednom ili više navrata, sa fiksnom kamatnom stopom za ugovoreni rok oročenja – izjavio je Goran Tomić, direktor Odeljenja za štednju građana Eurobank EFG.

Eurobank EFG, koja predstavlja treću banku po visini ukupnih deviznih depozita građa u Srbiji, od početka godine beleži porast depozita klijenta, koji su uvećani za oko 10% sa tendencijom daljeg rasta. Izuzetno visoko poverenje koje građani imaju u Eurobanku pokazuje podatak da je više od 8,6 % ukupne štednje građana povereno Eurobanci.Više informacija o ponudi štednje kod Eurobank EFG, građani mogu da dobiju posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju, kao i besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 111144/Opcija 7.

***
Eurobank EFG je članica Eurobank EFG Grupe, evropske bankarske organizacije čija ukupna aktiva iznosi 87,2 milijarde evra (za 2010. godinu). Grupa zapošljava preko 22.500 ljudi i nudi svoje proizvode i usluge kroz mrežu od preko 1.600 filijala i prodajnih mesta, kao i alternativnih kanala distribucije u Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji, Turskoj, Poljskoj, Ukrajini, Velikoj Britaniji, Luksemburgu i na Kipru. Članica je EFG Grupe, međunarodne bankarske grupacije prisutne u više od 40 zemalja.Više informacija o Eurobank EFG može se naći na internet stranici /.

Za dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću, Represent Communications na telefon 011 20 29 600, Kontakt osoba: Ivana Pavlović 063 345 329 i Jasmina Bogosavljević 063 384 263

Povezana dokumenta

Top