Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobanka predstavila novu „212 MasterCard Gold“ karticu

29 Novembar 2011.

U saradnji sa pozorištem Atelje 212, Eurobank EFG predstavila je prestižnu MasterCard Gold 212 karticu, koja će biti izrađena u tiražu od svega 212 primeraka.Tom prilikom, Banka je objavila da će i ove godine biti generalni pokrovitelj beogradskog pozorišta Atelje 212 za sezonu 2011/2012, što je deo ukupne strateške opredeljenosti za pružanje podrške društvu i kulturi u Srbiji.

Eurobanka predstavila novu „212 MasterCard Gold“ karticu
MasterCard Gold kobrendirana sa Ateljeom 212, izrađena je na inicijativu direktora pozorišta Kokana Mladenovića, kome je svečano uručena prva od 212 zlatnih kartica, koje predstavljaju najprestižniji proizvod na tržištu zlatnih kartica. Pored standardnih pogodnosti, korisnicima su na raspolaganju i druge mogućnosti:
  • Pristup mnogobrojnim privilegijama (popusti u restoranima, prodavnicama itd) u Srbiji i širom sveta
  • Transakcije na rate bez kamate (3, 6, 9, 12 rata)
  • Mogućnost podela na rate transakcija napravljenih u inostrantsvu ili preko interneta
  • Preferencijalna kamatna stopa od 1,99 %
  • Besplatno mesečno održavanje
  • Dobijanje mesečnog izveštaja putem elektronske pošte
  • SMS obaveštenja za kontrolisanje transakcija

- Kultura, kao važan deo svake zajednice zaslužuje snažnu podršku društveno odgovornih kompanija. Upravo to je bila naša osnovna motivacija da lansiramo “212 MasterCard Gold “ koja će svoje korisnike svakako podsećati da mogu da pogledaju neku od predstava Ateljea 212 i da istovremeno uživaju u mogućnostima kartice, od kojih su samo neke usluge ličnog bankara i putno zdravstveno osiguranje - izjavio je Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora za gotovinske i potrošačke kredite i kreditne kartice Eurobank EFG.

U želji da pruži podršku najosetljivijim segmentima društva, Eurobank EFG osmislila je sveobuhvatni program društvene odgovornosti „Investiramo u evropske vrednosti“ koji je usmeren na pružanje podrške edukaciji, zdravstvu, inkluzivnom društvu, obrazovanju, zaštiti životne sredine i kulturi. U ovaj program banka je do sada uložila više od 3,6 miliona evra.

Povezana dokumenta

Top