Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Saradnja Eurobank EFG i MoneyGram

7 Decembar 2011.

Brz, jednostavan i ekonomičan transfer novca u ekspoziturama Eurobanke

Eurobank EFG otpočela je saradnju sa liderom u oblasti međunarodnog transfera novca, kompanijom MoneyGram, što će građanima omogućiti da prime novac brzo, efikasno, pouzdano i po pristupačnim cenama.

Saradnja Eurobank EFG i MoneyGram

Eurobank EFG i MoneyGram dele zajedničku posvećenost ka pružanju izuzetno kvalitetnih usluga u oblasti finansija. Prednosti za korisnike MoneyGram-a su mnogobrojne i podrazumevaju primanje novca iz bilo kog dela sveta u svakoj ekspozitori Eurobank EFG u Srbiji, transfer je besplatan za primaoca, dok sve troškove plaća pošiljalac. Takođe, korisnici MoneyGram-a, ne moraju biti klijenti banke, a sama procedura je veoma efikasna, jednostavna i brza.

- Saradnja Eurobank EFG i MoneyGram-a biće od velike koristi građanima Srbije, pre svega jer priliv novca iz inostranstva na domaće tržište tokom godine iznosi i do nekoliko milijardi evra. Eurobank EFG, je prepoznala te potrebe i kroz partnerstvo sa MoneyGram-om sigurno će doneti olakšanje građanima koji tokom novogodišnjih praznika očekuju sredstva iz inostranstva, te zato sa velikim zadovoljstvom otpočinjemo ovu saradnju – izjavila je Aleksandra Bursać, rukovodilac poslovne mreže Eurobank EFG.

MoneyGram je globalni lider u pružanju usluge brzog transfera novca, koji sarađuje sa pažljivo odabranim agentima na više od 256.000 lokacija u preko 192 zemlje širom sveta. Kao jednostavan i brz sistem elektronskog transfera novca, MoneyGram ne iziskuje popunjavanje obrazaca, dok su podaci korisnika uvek sigurni.

Povezana dokumenta

Top