Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank EFG Grupa među glavnim sponzorima Euromoney

23 Januar 2012.

Eurobank EFG Grupa bila je jedan od glavnih sponzora 17. Euromoney Foruma centralne i istočne Evrope, održanog u Beču 17. i 18. januara 2012. godine.

Eurobank EFG Grupa među glavnim sponzorima Euromoney

Ove godine Forum je okupio više od 1.100 visokih predstavnika vlada, centralnih banaka, međunarodnih finansijskih institucija, kompanija i medija, koji su imali priliku da prisustvuju panel diskusijama i radionicama, prvenstveno vezanim za budućnost regiona.

Govornici i učesnici panel diskusija bavili su se načinima podrške, oporavku od svetske ekonomske krize, procenom rizika i mogućnosti, kao i uloge vodećih međunarodnih i evropskih institucija i vlada u podsticanju razvoja.

Tokom Euromoney konferencije, Eurobank EFG Grupa je organizovala radionicu pod nazivom ,,Uloga javnog sektora u podršci privatnim investicijama i ekonomskom razvoju’’ koja je obuhvatila diskusiju o temama i i oblastima u kojima kreatori politike mogu da podstaknu dalje strukturne reforme, naročito u ovom periodu ograničenih javnih finansija, kao što je unapređenje efikasnosti javnog sektora, reforma vlada i državnih kompanija, nastavak privatizacije i smanjenje birokratije u cilju privlačenja direktnih stranih investicija.

Povezana dokumenta

Top