Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Nova humanitarna kartica Eurobanke

12 Mart 2018.

Raspisan konkurs za dizajn humanitarne kartice „Eurobank Veliko srce“

Nova humanitarna kartica Eurobanke
Eurobanka i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najavili su na konferenciji za novinare novi društveno odgovorni projekat „Škola kao nacrtana za vas“ koji za cilj ima poboljšanje uslova za rad i učenje u srednjim ekonomskim školama u Srbiji. Od svake transakcije koju klijenti Eurobanke izvrše Mastercard karticom „Eurobank Veliko srce“ odvajaće se određeni deo sredstava za renoviranje učionica, kabineta i kupovinu neophodne opreme, bez dodatnih troškova za korisnike kartice.

Prvi korak je raspisivanje konkursa za dizajn humanitarne kartice „Eurobank Veliko srce“ koji je namenjen učenicima svih srednjih škola.

Konkurs za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“ traje od 28. marta do 20. aprila, a objava rezultata i proglašenje pobednika zakazano je za 27. april 2018. godine. Glavna nagrada je dvonedeljno usavršavanje engleskog jezika u Velikoj Britaniji u organizaciji Privrednog društva za turizam KUB d.o.o specijalizovanog za obrazovna putovanja.
O pobedniku će odlučivati žiri u sastavu predstavnik banke, predstavnik kompanije Mastercard, predstavnik Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i pomoćnik direktora Dečijeg kulturnog centra, Leontina Vukomanović.

Povezana dokumenta

Top