preloader

Pretraga sajtazatvori

Mobilno Biznis Bankarstvo

Eurobank Srbija Vam predstavlja uslugu Mobilnog Biznis Bankarstva, koja Vam omogućava da plaćate u pokretu,brzo, lako i bezbedno, sa bilo kog mesta, bez obzira na radno vreme ekspoziture,uz potpunu kontrolu nad sopstvenim finansijama.

Koje mogućnosti Vam pruža usluga Mobilnog Biznis bankarstva:

 • obavljanje plaćanja u domaćem platnom prometu i prenos između sopstvenih računa,
 • uvid u stanje i promet po svim računima
 • dostupni su izvodi po dinarskim računima, u više formata
 • slanje Potvrde o ukupnom prometu po dinarskom računu za određeni vremenski period na mail adresu registrovanu u sistemu
 • slanje Potvrde sa detaljima naloga na mail adresu registrovanu u sistemu
 • mogućnost dodele različitih nivoa ovlašćenja ovlašćenim korisnicima (samo pregled ili pregled i plaćanje)
 • kreiranje naloga sa datumom u budućnosti
 • jednostavan unos naloga kreiranjem šablona, kao i mogućnost kreiranja novog naloga kopiranjem postojećeg
 • prilagodite aplikaciju Vama, koristeći mogućnost promene naziva računa, promene pina za potvrdu transakcija ili promene korisničke lozinke za logovanje
 • proverite datum isteka dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu
 • pretražite mapu Eurobank bankomata i ekspozitura
Kako da se registrujete za usluge Mobilnog Biznis bankarstva

Aplikacija je dostupna za korisnike mobilnih telefona sa Android, IOS i Windows Mobile operativnim sistemima

Zahtev za korišćenje m-B@nking aplikacije možete predati u bilo kojoj Eurobank ekspozituri, širom Srbije. Dovoljno je da imate otvoren poslovni račun u Eurobank a.d.

Aktiviranje i korišćenje usluge je besplatno. Provizija za obradu naloga za plaćanje tarifira se u skladu sa važećim Cenovnikom naknada za usluge Banke , kao za usluge elektronskog bankarstva.

Za postojeće klijente koji su korisnici Prima paketa usluga, obavezno je, umesto postojećeg, prethodno potpisivanje novog Okvirnog ugovora o otvaranju i vodjenju Prima računa (Basic, Plus i Exclusive), koji sadrži m banking uslugu, bez plaćanja posebne naknade po ovom osnovu.

Tokom registracije za servis Mobilnog Biznis bankarstva u ekspozituri, dobićete pozdravni SMS na registrovani broj ovlašćenog korisnika uz sigurnosno pismo (PIN mailer). Nakon toga, potrebno je da korisnici preuzmu aplikaciju “Eurobank Srbija m-B@nking” sa Google Play Store/App Store/Windows Store u zavisnosti od operativnog sistema svog mobilnog uređaja (Android/IOS/Windows), a zatim da unesu “Lozinku za pristup” iz sigurnosnog pisma i kreiraju sopstvenu lozinku koju će koristiti za svaki novi pristup aplikaciji.


Sigurno i bezbedno!

Sigurnost u obavljanju bankarskih poslova naših klijenata nam je prvi prioritet u razvoju aplikacije Mobilnog bankarstva. Eurobank m-B@nking aplikacija je dizajnirana da nikada ne čuva Vaše finansijske podatke ili Vašu lozinku na uređaju.
Ovlašćeni korisnik putem sigurnosnog pisma (PIN mailer-a) dobija lozinke koje koristi za logovanje ili kreiranje naloga domaćeg platnog prometa (sa istom tehnologijom kao i kod kreditnih kartica) i iste su dostupne samo ovlašćenom korisniku. U cilju povećanja bezbednosti i zaštite poverljivih podataka za pristup, ovlašćenom korisniku su dostupne opcije promene korisničke lozinke za logovanje u aplikaciju, kao i promene pina za potvrdu transakcija.

Pri registraciji za usluge Mobilnog Biznis Bankarstva, definišu se ovlašćenja svakog korisnika, pri čemu možete napraviti izbor kome dodeljujete samo pregled, a kom korisniku i mogućnost plaćanja, uz mogućnost definisanja limita za transakcije. Pri svakoj promeni šifara, statusa ili korisničkih prava vezanih za korisnički profil, aplikacija Vam šalje mejl obaveštenje o izvršenoj promeni.

Plaćanje sa jednog od uređaja korisnika - Ovlašćeni korisnik, u skladu sa svojim ovlašćenjima, može imati uvid u promet i stanje sa više različitih uređaja, dok je kreiranje i potpisivanje platnih naloga u domaćem platnom prometu moguće isključivo sa jednog od njegovih uređaja, čime se dodatno sprečava mogućnost zloupotrebe. Korisnik može samostalno promeniti uređaj za plaćanje, koristeći šifru iz sigurnosne koverte.
Takođe, aplikacija nudi mogućnost slanja Potvrde o izvršenoj transakciji na mail adresu navedenu pri registraciji.

Top