Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Saradnja Eurobank i „Fondacija Ana i Vlade Divac“

Posle velikog uspeha i mnogobrojnih nagrada u segmentu podrške društvenoj zajednici u gradovima u kojima Banka posluje, doneta je odluka da se jedan od njenih najuspešnijih i najprofitabilnijih proizvoda – kreditna kartica, upotrebi u humanitarne svrhe. Eurobank i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ lansirali su početkom februara 2010. godine humanitarnu MasterCard kreditnu karticu „Veliko srce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Kroz saradnju sa lokalnom samoupravom, primećeno je da je mnogim igralištima u državnim vrtićima potrebno održavanje ili popravljanje, koje na žalost nije moglo da se sprovede zbog nedostatka sredstava. Lansiranjem humanitarne kartice, želja Banke i Fondacije bila je da popravi stanje u kome se ona nalaze i ponudi deci Srbije bolje i sigurnije mesto za igru. Istraživanje o individualnoj i korporativnoj filantropiji potvrdilo je da je spremnost za podršku kod građana najviše izražena kada su u pitanju potrebe deca kao najosetljivije kategorije, dok je Fondacija Ana i Vlade Divac prepoznata kao jedna od najvećeg poverenja.
Upotreba jedinstvene MasterCard kreditne kartice pruža priliku klijentima Banke da podrže obnovu dečjih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije, bez ikakvih dodatnih troškova. Prilikom svake transakcije karticom „Veliko srce“, Banka izdvaja sredstva od svoje zarade i od troškova za mesečno održavanje računa, i usmerava ih na račun Fondacije za obnovu dečjih igrališta.
Klijenti koji se odluče za MasterCard kreditnu karticu „Veliko srce“, ne snose nikakve dodatne troškove i mogu da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu – za kupovinu i podizanje gotovine. O uspehu ovog projekta u govore cifre: više od 22.000 korisnika „Velikog srca“ (32% od ukupno izdatih kartica), zahvaljujući kojima je obnovljeno 50 igrališta u dečjim vrtićima, osnovnim školama i zdravstvenim institucijama širom Srbije, u kojima boravi više od 25.000 mališana.
Top