Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Mastercard debitna beskontaktna kartica

Debitna Mastercard beskontaktna kartica je prva i samim tim jedinstvena debitna kartica iz Mastercard brenda na srpskom tržištu.

Eurobank platne kartice-Mastercard debitna beskontaktna kartica
Osnovna prednost ove kartice je što Vam omogućava obavljanje beskontaktnih transakcija. Pomenuta beskontaktna transakcija se odvija jednostavnim i brzim prislanjanjem kartice blizu specijalnog POS terminala sa znakom Icon . To znači bez davanja kartice prodavcu i bez ukucavanja PIN-a.
Kartica je povezana sa Vašim tekućim računom. To znači da je iznos raspoloživih sredstava za potrošnju jednak stanju na Vašem tekućem računu uključujući i dozvoljeno prekoračenje.

Prednosti korišćenja MasterCard debitne beskontaktne kartice su:

  • PayPass je nova tehnologija za beskontaktno plaćanje transakcija platnom karticom jednostavnim i brzim prislanjanjem kartice blizu specijalnog POS terminala sa znakom Icon. Nakon dobijanja zvučnog signala, transakcija je obavljena!
  • Za iznos transakcije do 4.000 RSD, nije neophodno ukucavanje PIN-a
  • Raspolaganje novcem u svakom trenutku, na svakom mestu, plaćanje u zemlji i inostranstvu (preko 22 miliona prodajnih mesta u preko 150 zemalja)
  • U svako doba podizanje novca na bankomatu (mogućnost podizanja gotovine/uz unos PIN-a, 24 sata dnevno)
  • Elegantno i bezbedno završavanje kupovine i poslova, uz smanjenje rizika od nošenja gotovine.

Način plaćanja

Korisnici Mastercard debit beskontaktne kartice mogu u zemlji i inostranstvu vršiti plaćanja roba i usluga odnosno podizanje gotovine do iznosa stanja na računu. Sve transakcije uključujući i one izvršene u inostranstvu na tekućem računu Mastercard debit beskontaktne kartice iskazane su u dinarskim iznosima preračunatim po važećem kursu Mastercard-a na dan zaduženja u stranoj valuti.

Uslov za dobijanje Mastercard debitne beskontaktne kartice

JEDINI uslov za dobijanje međunarodno važeće Mastercard debitne beskontaktne platne kartice Eurobanke je da ste punoletni i da posedujete ličnu kartu ako ste državljanin Srbije, odnosno imate stalno prebivalište na teritoriji Srbije ako ste strani državljanin. Možete imati otvoren tekući račun kod Eurobanke, a ukoliko nemate mi ćemo Vam otvoriti tekući račun po pozitivno rešenom Vašem Zahtevu za izdavanje Mastercard debitne beskontaktne kartice.

Kako dobiti karticu?

Da biste postali korisnik Mastercard debitne beskontaktne kartice Eurobanke, posetite najbližu ekspozituru Eurobanke gde možete podneti Zahtev za izdavanje Mastercard debitne beskontaktne kartice.


Top