Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Visa Electron

Raspolažite sredstvima sa svog tekućeg računa jednostavnije, 24 časa dnevno - 365 dana u godini!

Eurobank platne kartice-Visa Elektron

Visa Electron debitna kartica Eurobanke omogućava Vam:

  • Praktično i sigurno plaćanje robe i usluga na preko 24 miliona prodajnih mesta i u više od 150 zemalja širom sveta
  • Podizanje gotovine na svim bankomatima na kojima je istaknut Visa logo
  • Visa Electron kartica je povezana sa Vašim tekućim računom, koliko imate na raspolaganju na tekućem računu toliko možete i trošiti.
  • Iznos raspoloživih sredstava za potrošnju je jednak stanju na Vašem tekućem računu uključujući i dozvoljeno prekoračenje (dozvoljeni minus).

Šta znači biti korisnik Visa Electron kartice Eurobanke?

  • Plaćanje roba i usluga u zemlji bez dodatnih naknada
  • Podizanje gotovine na bankomatima Eurobanke bez provizije
  • Smanjujete potrebu odlaska u banku

Način plaćanja

Korisnici Visa Electron kartice mogu u zemlji i inostranstvu vršiti plaćanja roba i usluga odnosno podizanje gotovine do iznosa stanja na računu. Sve transakcije uključujući i one načinjene u inostranstvu na tekućem računu Visa Electron kartice iskazane su u dinarima preračunate po važećem prodajnom kursu Eurobanke na dan kada je iznos transakcije zadužio račun kartice.

Uslov za dobijanje Visa Electron kartice

JEDINI uslov za dobijanje na korišćenje međunarodno važeće Visa Electron platne kartice Eurobanke je da ste punoletni i da posedujete ličnu kartu ako ste državljanin Srbije, odnosno imate stalno prebivalište na teritoriji Srbije ako ste strani državljanin. Možete imati otvoren tekući račun kod Eurobanke, a ukoliko nemate mi ćemo Vam otvoriti tekući račun po pozitivno rešenom Vašem Zahtevu za izdavanje Visa Electron kartice.

Kako dobiti karticu?

Da biste postali korisnik Visa Electron kartice Eurobanke potrebno je da Vam se u ekspozituri unese Zahtev za izdavanje Visa Electron kartice.


Top