Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Visa Electron

Raspolažite sredstvima sa svog tekućeg računa jednostavnije, 24 časa dnevno - 365 dana u godini!

Eurobank platne kartice-Visa Elektron

Visa Electron debitna kartica Eurobanke omogućava Vam:

 • Koriscenje u zemlji i inostranstvu za plaćanje robe i usluga kao i na internetu na način koji Vam garantuje bezbednost obavljene transkacije.
 • Podizanje gotovine na svim bankomatima na kojima je istaknut Visa logo
 • Visa Electron kartica je povezana sa Vašim tekućim računom, koliko imate na raspolaganju na tekućem računu toliko možete i trošiti.
 • Iznos raspoloživih sredstava za potrošnju je jednak stanju na Vašem tekućem računu uključujući i dozvoljeno prekoračenje (dozvoljeni minus).

  Prednosti korišćenja VISA Electron debitne beskontaktne kartice su:

  • Omogućava obavljanje beskontaktnih transakcija na svim prodajnim mestima koja su opremljena POS terminalima koji poseduju čitače za beskontaktna plaćanja, sa znakom Icon
  • Beskontaktne transakcije možete vršiti jednostavnim i brzim prislanjanjem kartice specijalnom POS terminalu sa znakom Icon
  • Za iznose do 4.000 dinara transakcije možete obavljati bez unosa PIN koda, a za iznose preko 4.000 dinara nakon unosa Vašeg PIN koda.


   Način plaćanja

   Korisnici Visa Electron kartice mogu u zemlji i inostranstvu vršiti plaćanja roba i usluga odnosno podizanje gotovine do iznosa stanja na računu. Sve transakcije uključujući i one izvršene u inostranstvu na tekućem računu Visa debitne kartice iskazane su u dinarskim iznosima preračunatim po važećem VISA kursu na dan zaduženja u stranoj valuti.


   Uslov za dobijanje Visa Electron kartice

   JEDINI uslov za dobijanje na korišćenje međunarodno važeće Visa Electron platne kartice Eurobanke je da ste punoletni i da posedujete ličnu kartu ako ste državljanin Srbije, odnosno imate stalno prebivalište na teritoriji Srbije ako ste strani državljanin. Možete imati otvoren tekući račun kod Eurobanke, a ukoliko nemate mi ćemo Vam otvoriti tekući račun po pozitivno rešenom Vašem Zahtevu za izdavanje Visa Electron kartice.

   Kako dobiti karticu?

   Da biste postali korisnik Visa Electron kartice Eurobanke potrebno je da Vam se u ekspozituri unese Zahtev za izdavanje Visa Electron kartice.


   Top