Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Wiener Stadtische osiguranje

Putno osiguranje

Putno osiguranje pruža Vam potpunu i pouzdanu zaštitu dok ste na putovanju i privremenom boravku u inostranstvu, u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja. Na taj način, potpunu brigu o Vama preuzimamo mi.


Zašto Vam je potrebno osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu?

  • Da biste Vama i Vašim najbližima u neželjenim situacijama omogućili brzu, efikasnu i profesionalnu zaštitu.
  • U slučaju bolesti ill nesrećnog slučaja brigu o Vama preuzimaju profesionalci koji sprovode i nadziru Vaše lečenje i organizuju povratak u zemlju prebivališta.
  • Troškovi medicinske asistencije u inostranstvu su izuzetno visoki. Kupovinom polise putnog osiguranja obezbeđujete da u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja nastale troškove umesto Vas plati osiguravajuća kompanija. Naša polisa traje koliko i Vaša viza i osigurava Vas tokom putovanja i boravka u inostranstvu.
  • U slučaju da vaš zahtev za vizu bude odbijen, imate pravo na 100 % povraćaj premije osiguranja.
  • Polisa putnog osiguranja omogućuje Vam da se za vreme svog putovanja u potpunosti opustite jer ste prethodno obezbedili potpunu i pouzdanu zaštitu.

Wiener Städtische osiguranje je sprovođenje asistencije u putnom osiguranju poverilo međunarodnoj kompaniji APRIL INTERNATIONAL, jednoj od vodećih asistencijskih kuća u svetu i lideru u regionu, sa kojom uspešno sarađuje i u drugim zemljama Evrope. APRIL Assistance Beograd, kao deo ove mreže, putem svog operativnog centra, 24 sata dnevno, 365 dana u godini, obezbeđuje asistenciju za naše građane tokom njihovog boravka van Srbije, vrlo brzo, u bilo kojem delu sveta. Asistencija podrazumeva organizaciju usluga koje su osiguranicima Wiener Städtische osiguranja garantovane polisom putnog osiguranja, kao i pružanje raznih turističkih informacija i pravnih saveta u vezi sa boravkom osiguranika u inostranstvu

Top