Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Zašto kartice?

Zašto da svuda sa sobom nosite gotovinu?

Umesto keša držite u Vašem novčaniku jednu od kartica iz programa Eurobanke:

  • međunarodnog Visa i MasterCard
  • domaćeg DinaCard

Platite bez nošenja gotovine, brzo, bezbedno, efikasno i jednostavno.

Sve naše kreditne kartice imaju:


  • Mogućnost otplate transakcija na rate, bez kamate (do 12 rata, po želji klijenta).
  • Odloženo plaćanje do 50 dana.
  • Plaćanje bez odlaska u filijalu, preko našeg e-B@nking-a, m-B@nking-a ili trajnim nalogom.
  • Dostavu mesečnog izveštaja na email.
  • Minimalna mesečna uplata od svega 5% preostalog duga.
  • Mogućnost izbora termina za uplatu.
  • Svaki put kad uplatite mesečnu ratu, oslobađate deo limita koji Vam je ponovo na raspolaganju za nova podizanja gotovine i kupovinu

Kako mogu da dobijem neku od kartica Eurobanke?

Veoma jednostavno! Popunite zahtev za izdavanje neke od kartica koji možete dobiti na bilo kom šalteru Eurobanke. I to je sve! Karticu ćete dobiti na Vašu kućnu adresu ili preuzeti u filijali i to u veoma kratkom roku.

Kako se kreditna kartica koristi?

Potpišite karticu na označenom mestu na njenoj poleđini, odmah nakon prijema. Držite Vaš lični identifikacioni broj - PIN u tajnosti. Nikada ga nemojte čuvati zajedno sa karticom. Kada plaćate karticom, dobićete račun (slip) koji treba da potpišete. Kopiju potpisanog računa (slipa) treba da zadržite u Vašoj ličnoj evidenciji. Uvek proverite iznos i valutu na računu (slipu) pre njegovog potpisivanja! Nemojte da držite karticu blizu elektromagnetnih izvora (baterija, mobilnih telefona, radijatora). Elektronske informacije na magnetnom zapisu kartice mogu se na taj način izbrisati ili oštetiti, što može prouzrokovati tehničku neispravnost kartice. Pre odlaska na duže putovanje, molimo Vas da proverite stanje na svom računu.

Ukoliko ste izgubili ili su Vam ukrali karticu, obavestite o tome što je moguće pre Eurobanku na Euro PHONE 0800 1111 44, a ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva telefon je: + 381 11 2023 353. Kartica će momentalno biti blokirana i zaštićena od dalje neovlašćene upotrebe.

Ukoliko dođe do izmene Vaših ličnih podataka unetih u zahtev za izdavanje kartice, uništenja kartice, njene tehničke neispravnosti ili zaboravite Vaš lični identifikacioni broj (PIN) molimo Vas da o tome obavestite službenika filijale Eurobanke.
Top