Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

MediFree®

Detaljan opis besplatnih pregleda

1. Internista sa EKG-om

Pregled podrazumeva razgovor sa pacijentom, anamnezu, uvid u prethodnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji), fizikalni pregled po organima i sistemima, merenje krvnog pritiska i pulsa, EKG, preporuku za eventualnu dodatnu dijagnostiku, savet i preporuku za terapiju.

2. Oftalmolog

Pregled podrazumeva razgovor sa pacijentom, anamnezu, uvid u prethodnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji), proveru vida i određivanje dioptrije, pregled prednjeg segmenta oka, pregled očnog dna, proveru kolornog vida, merenje očnog pritiska, preporuku za eventualnu dodatnu dijagnostiku, savet, preporuku za terapiju, recept za naočare (ako je potrebno).

3. Opšti hirurg

Pregled podrazumeva razgovor sa pacijentom, anamnezu, uvid u prethodnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji), fizikalni pregled (u zavisnosti od problema: palpatorni pregled trbuha/digitalni rektalni pregled...), preporuku za eventualnu dodatnu dijagnostiku, savet i preporuku za terapiju.

4. Ginekolog

Pregled podrazumeva razgovor sa pacijentkinjom, anamnezu, uvid u prethodnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji), bimanuelni pregled ginekologa, pregled pod spekulumom, palpatorni pregled grudi, preporuku za eventualnu dodatnu dijagnostiku, savet i preporuku za terapiju.

5. Lekar opšte medicine

Pregled podrazumeva razgovor sa pacijentom, anamnezu, uvid u prethodnu medicinsku dokumentaciju (ako postoji), fizikalni pregled po organima i sistemima, merenje krvnog pritiska i pulsa, preporuku za eventualnu dodatnu dijagnostiku, savet i preporuku za terapiju.

Zakazivanje pregleda

Pregledi u BEL MEDIC-u se zakazuje telefonom (011 309 1000), pri čemu je obavezno naglasiti da ste korisnik MediFree® usluge.

Lokacije

Bel Medic Vam je na raspolaganju svakog dana, uključujući subotu i nedelju, i to na sledećim lokacijama:

  1. Opšta bolnica Bel Medic
    (u blizini stadiona Crvene zvezde) Koste Jovanovića 87, Beograd
  2. Poliklinika Bel Medic
    (preko puta Beogradskog sajma) Viktora Igoa 1, Beograd
  3. Dom zdravlja Bel Medic
    (preko puta Opštine Novi Beograd) Palmira Toljatija 1, Novi Beograd
Prilikom posete jednoj od tri lokacije Bel Medic-a, obavezno pokažite Vašu MediFree® karticu.

Povezane stranice

Top